Sælg min bolig

For de fleste mennesker, er det at sælge sin ejendom en milepæl i deres liv.

Her har du boet, spist, sovet, holdt sammenkomster, set børnene vokse op samt delt små og store oplevelser. Naboer og genboer er måske blevet venner og ejendommen har i det hele taget været rammen om et trygt og godt liv. Men nu skal ejendommen sælges!

Uanset hvad dine bevæggrunde er, kan du have brug for et personligt og professionelt overblik.

Vi har valgt at være helt frie og uafhængige af banker og realkreditinstitutter, idet vi mener, at dette er den optimale løsning for dig.

Vi lægger stor vægt på personlig betjening, et højt fagligt niveau og professionel ekspedition og vi har, med vores mange års erfaring, stor indsigt i det aktuelle boligmarked.

Vi varetager udelukkende dine interesser og behov, idet vores eneste opgave er, at sælge din bolig og ikke en masse sideprodukter.

Det rigtige valg for dig afhænger af dine forventninger til salget. Måske har du lyst til at spare på udgifterne ved selv at stå for fremvisninger eller måske er du mest tryg ved at lade os stå for det hele.

Vi tilbyder tre salgsmodeller:

Totalsalg
Medsalg
Liebhaveri

Ved vurdering af din ejendom vil vi rådgive dig om, hvilke model der passer bedst til dine ønsker og behov.

Udover ovennævnte kan vi også være behjælpelige – for en lille merpris – med berigtigelse af ejendomshandlen, således at du som sælger hurtigere får handlen afsluttet og restkøbesummen udbetalt!

Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, med grundig gennemgang af ejendommen samt en god og omfattende salgssnak.  Herefter får du tilsendt et professionelt salgsbudget, som er tilpasset opgavens karakter og dine behov og ønsker.

Bestil en salgsvurdering