Egernstien 11, 4873 Væggerløse

Spændende sommerhus i Gnaverhaven

Beskrivelse

Lækkert fritidshus med bl.a. dobbelt halvtag i tegl og gulvvarme via oliefyr. En atmosfærefyldt og særdeles indbydende ejendom.

Det gennemførte ved ejendommen er de ensartede elementer, de cremefarvede og opvarmede klinker samt den unikke arkitektur, som giver et fantastisk lysindfald i alle rum.

Ejendommen rummer to hovedindgange: Indgang til entre og indgang til lækkert bryggers med masser af bord- og skabsplads.
Fra entreen findes adgang til gæstebadeværelse, som er det eneste rum der ikke har flydende adgang til ejendommens hjerte: Den kombinerede opholds- og spisestue med flot køkken i åben forbindelse.

Stuen har brændeovn til hyggelige stunder og store vinduespartier fra gulv til loft og hele tre glasdøre ud til fliseterrassen.
Fra stuen findes opgang til rummelig hems.

Ejendommen rummer endvidere tre gode soveværelser med skabe samt stort badeværelse med bla. spabad og sauna, som alene har indgang fra soveværelset. Fra det ene soveværelse findes opgang til hems.

Mangler man ekstra sovepladser findes, i forlængelse af huset, et “gæsteanneks” med dobbeltseng og varme via elradiator.

Hele ejendommen opvarmes ved gulvvarme via oliefyr, som økonomisk set er en stor fordel.

Hele herligheden er særdeles velegnet til udlejning og estimeret indtægt ligger i lejet af kr. 70.000,00 årligt

Nøgletal
Sagsnummer : 201073
Kontantpris : 1.395.000 kr.
Udbetaling : 1.395.000 kr.
Ejerudgift : 1.868 kr.
Boligareal : 111 m2
Grundareal : 926 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 2004
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.395.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud