Poppelvej 12, 4873 Væggerløse

Gennemført kvalitetsbyggeri ved Kjørups Kro

Beskrivelse

Utrolig pænt og gennemført kvalitetsbyggeri, beliggende bag Kjørups Kro ca. 500 meter fra badestranden.

Ejendommen er virkelig velholdt og førsteindtrykket er rigtig godt. Man mødes af flot anlagt indkørsel, som er stenbelagt og fører direkte ind mod carporten med 11 kvm. indbygget og isoleret bryggers/værksted, hvor bl.a. oliefyret står. Bryggerset er klinkebelagt, har nedfældet vask i lang bordplade samt stik til vaskemaskine og tørretumbler.

Huset fremtræder indvendigt med flotte lakerede trægulve, trævægge samt lofter til kip med synlige bjælker. Rummene fordeler sig på: Åben entre med adgang til tidløst gæstebadeværelse, 2 regulære værelser, rummeligt soveværelse med skabsvæg, stort flisebadeværelse med muret bruseniche, toilet og masser af skabsplads samt hyggelig opholds- og spisestue med åbent køkken. Køkkenet har kogeø med bordplade i granit og sød lille spisekrog. Stuen har opgang til hems med plads til ekstra opbevaring samt alkove med soveplads eller legehjørne til de små. Køkken/alrummet har store vinduespartier til kip og udgang til lukket og sydvendt fliseterrasse.

På grunden findes 2 stk. udhuse på hver 15 kvm. Det ene er et godt gæsteanneks (med plads til 4 sovende) – klinkebelagt og isoleret. Det andet er et redskabsrum. Begge udhuse forbindes af dejlig fliseterrasse med udsigt til grunden og hovedhuset.

Nøgletal
Sagsnummer : 201068
Kontantpris : 1.395.000 kr.
Udbetaling : 1.395.000 kr.
Ejerudgift : 1.898 kr.
Boligareal : 85 m2
Grundareal : 1350 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1994
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.395.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *