Lundevej 1, 4873 Væggerløse

Minimalistisk sommerhus...

Beskrivelse

Fuldstændig fabelagtig kvalitets-sommerhus ca. 300 meter til diget og ca. 400 meter til Torvet.

Vedligeholdelsesfri sommerhus/helårshus på hele 135 kvm. og derudover findes 46 kvm. isoleret og klinkebelagt udhus og garage med elektrisk port. Her er virkelig kræset for detaljerne! Sortglaseret tegltag, Rationel alu vinduer, luft/vand varmepumpe med gulvvarme i hele huset, hvide gipslofter til kip og mørke store klinker, er blot nogle af de lækre elementer denne fantastiske bolig tilbyder. Alt fremstår fuldstændig snor lige og det er virkelig svært, at holde sin begejstring tilbage!

Ejendommen er opført i 2014 og ligger på en 1.473 kvm. ugeneret og velfriseret grund omkredset af hæk. Grunden har flere solrige hyggekroge og terrasser samt flisebelagt indkørsel med flot kuperet bed af granitskærver og krukker, som man bliver mødt med, når man lander på adressen.

Hovedhuset fordeler sig på kombineret entre/bryggers med vaskesøjle, skabs- og bordplads samt to frysere.Varmerum med opbevaringsplads. Gæstebadeværelse med bruseniche, vaskearrangement og væghængt toilet. Masterbedroom med skydedørsgarderobe og eget stort lækkert flise badeværelse med bl.a. spabad og bruseniche. Endvidere findes 2 ekstra soveværelser. Lækkert åbent samtale-køkken i grå højglans, i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen med udgang til delvist overdækket træterrasse, som følger ejendommens langside mod syd.

Alle rum har lofter til kip, opvarmet gulv og dejlige lysindfald, som gør ejendommen utrolig indbydende og særdeles præsentabel. En sjælden udbud ejendom med kvalitet i særklasse.

Nøgletal
Sagsnummer : 201041
Kontantpris : 2.695.000 kr.
Udbetaling : 2.695.000 kr.
Ejerudgift : 3.072 kr.
Boligareal : 135 m2
Grundareal : 1473 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 2014
Fritidsbolig Til salg
Pris: 2.695.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *