Adelgade 8, 4880 Nysted

Lige ud til vandet...

Beskrivelse

Det gamle Garveri i Nysted udbydes nu til salg. En ejendom med masser af historie og detaljer – lige ned til vandet.
Evt. mulighed for Flexbolig!
Nysted ligger smukt placeret på Lollands sydkyst. Nysted er bl.a kendt for sine smukke gamle huse i små og snævre gader, lystbådehavnen med udkig til det gamle Ålholm Slot, Kirken og digteren Emil Aarestrups hus.

Ejendommen ligger på en 1.874 kvm. grund lige ned til Ålholm-søen – ude foran de høje, gamle og smukke træer, som smukt snor sig ned i vandet.

Forhuset mod Adelgade 8 – som iøvrigt er hovedgaden i Nysted, er grundmuret med røde sten. Den sydvendte gavl er bindingsværk af sorttjæret tømmer og i to etager, som også gør sig gældende på bagsiden, som er gulpudset. Ejendommen ligger tilbagetrukket mod Adelgade, så hele grunden er perfekt udnyttet ift. solen og skråner ned mod vandet og den smukke udsigt til Ålholm Slot. En spændende og anderledes ejendom med masser af indretningsmuligheder.

Boligen fordeler sig på rummelig entre, et mindre bryggers, en virkelig stor og højloftet stue i vinkel med trægulve under tæpper, et tilstødende værelse samt et stort klinkebelagt køkken/alrum hvor familien samles. I køkkenet findes udgang til fliseterrassen/gårdspladsen og den skønne grund.
Fra køkkenet findes god trappe op til 1.sal, hvor sælger har indrettet et aktivitetsrum med adgang til toilet, to værelser samt et stort og tidløst badeværelse.

Fra 1.salen kan man virkelig nyde Nysted´s hovedattraktion Ålholm Slot med den omkringliggende skønne og betagende natur.

Nøgletal
Sagsnummer : 101028
Kontantpris : 1.995.000 kr.
Udbetaling : 1.995.000 kr.
Ejerudgift : 2.629 kr.
Boligareal : 166 m2
Grundareal : 1874 m2
Antal plan : 2
Antal rum : 5
Byggeår : 1880
Kælderareal : 34 m2
Energimærke : E
Villa Til salg
Pris: 1.995.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *