Lindevænget 9, 4873 Væggerløse

Lækkert og velbeliggende poolhus

Beskrivelse

Kun 250 meter fra Danmarks bedste badestrand og i gåafstand til Marielyst Torv, ligger dette særdeles skønne og indbydende sommerhus med swimmingpool og spa.
Hele herligheden er udlejet gennem Sol & Strand, og har i 2018 givet en lejeindtægt på kr. 257.000,00 + forbrug (kr. 93.000,00).

200 kvm. sommerhus i røde mursten med stråtag, på en 2.613 kvm. stor græsgrund med høje træer, for enden af blind grusvej.

Ejendommen er et vinkelhus med læmur, som tilsammen danner rammen om en dejlig solgård med diverse læmuligheder. Huset er netop totalrenoveret, rummeligt og nu særdeles indbydende indrettet med plads til såvel to som tre familier, idet der befinder sig to soveafdelinger med eget badeværelse i hver sin ende af huset. I alt findes fem soveværelser + hems, med plads til 14 personer. Sovepladserne fordeler sig på 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge, køjeseng og 4 madresser på hemsen.

I midten af boligen findes lys og lækker opholdsstue med brændeovn, som er kombineret med et åbent og tidløst køkken. Køkkenet er praktisk indrettet med diverse hårde hvidevarer. Stueafdelingen og køkkenet er klinkebelagt med gulvvarme. Fra den dejlige opholdsstue findes adgang til poolafdelingen med swimmingpool, som bl.a har modstrømsanlæg, 6-personers spabad samt adgang til sauna. Hele poolafdelingen har gulvvarme og udgang til dejlig og solrig fliseterrasse på hele 65 kvm.. Ydermere findes godt brygger med vaskemaskine og tørretumbler.
Huset opvarmes med oliefyr, energibesparende varmepumpe og brændeovn, til hyggelige stunder.

På den store dejlige græsgrund er der bl.a. gynge, legetårn, rutchebane og fodboldmål.

Nøgletal
Sagsnummer : 201025
Kontantpris : 3.095.000 kr.
Udbetaling : 3.095.000 kr.
Ejerudgift : 3.798 kr.
Boligareal : 185 m2
Grundareal : 2613 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 7
Byggeår : 1993
Fritidsbolig Til salg
Pris: 3.095.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *