Burrevej 24, 4873 Væggerløse

Total istandsat sommerhus....

Beskrivelse

Med kun 400 meter til Marielyst Torv og 600 meter til Danmarks bedste badestrand, er dette istandsatte og særdeles indbydende sommerhus, meget velbeliggende.
Fri for lejeaftale!

Ejendommen ligger på en 1.000 kvm. hjørnegrund med dejlig solrig træterrasse vinklet delvist omkring sommerhuset.

Sommerhuset er så godt som nyt og har aldrig været brugt! Både indvendigt og udvendigt har sælgerne været i gang. Og sommerhuset fremstår nu utrolig flot og indbydende med et let møblement, der giver den helt rigtige sommerhusstemning.

Huset rummer: Åben entre/indgang til to regulære soveværelser, et stilrent badeværelse med mosaik-klinkegulv, håndvask, toilet og bruseniche med glasvæg. Flot grebfrit og åbent køkken/alrum med kombineret opholds- og spisestue. Rummet er utrolig lyst og højloftet med loft til kip og synlige bjælker. Endvidere findes muret væg med brændeovn, som pænt bryder det meget lyse rum. Fra stuen findes udgang til god størrelse træterrasse.

På grunden findes ydermere 13 kvm. opvarmet gæsteanneks (udhus) med to køjesenge og lidt stueplads. Samt udhus med vaskemaskine og ekstra gammeldags toilet “i gården”.

I alt rummer ejendommen 6 soveplader, som fordeler dig på 4 sovepladser i huset + 2 ekstra sovepladser i gæsteanneks (udhus).

Et virkelig dejligt sommerhus med bl.a. ny udvendig træbeklædning, renoveret tag, nye døre og vinduer, nye flotte trægulve, nyt køkken, nyt badeværelse og nyt møblement. Et helt ualmindelig fint og indbydende sommerhus, med kun ganske få minutters gang til Marielyst Torv.

Nøgletal
Sagsnummer : 201016
Kontantpris : 1.395.000 kr.
Udbetaling : 1.395.000 kr.
Ejerudgift : 1.556 kr.
Boligareal : 87 m2
Grundareal : 1000 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1976
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.395.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *