Elsdyrstien 49, 4873 Væggerløse

Fritidshus med tilstødende grund

Beskrivelse

Vi tilbyder her Elsdyrstien 47 og nabogrunden nr. 49, som danner én solrig grund med et dejligt sommerhus, i det skønne Dyrehaven. Har kun været brugt privat, så ingen lejeaftale!

Sommerhuset er opført i 2005 af EBK, som bygger i kvalitetsrigtige materialer og med en lys, stilren arkitektur. Her er plads til hyggelige stunder hele året rundt. Med dejlige lysindfald, lofter til kip og en skøn atmosfære, er dette sommerhus et særdeles indbydende og rart sted at være..

Ejendommen ligger helt nede i bunden af udstykningen med et lille skovareal på den ene side og et grønt område på den anden. Virkelig børnevenligt!

Selve boligen fordeler sig på 4 gode og rummelige soveværelser, to pæne flisebadeværelser – hvoraf det ene også rummer hjørnespabad og det andet vaskesøjle. Åbent køkken i tidløst design samt opholds- og spisestue med brændeovn og udgang til stor og delvist overdækket træterrasse med skøn udsigt til den tilstødende grund. I hele boligen findes store vinduespartier fra gulv til loft. Badeværelserne med klinkegulv og det øvrige hus med massive trægulve. Der findes et 3 kvm. isoleret, indbygget udhus og et 9 kvm. skur opført i samme stil som huset.

Grunden, hvor sommerhuset ligger er på 700 kvm. og den tilstødende grund er på 716 kvm. – ialt 1.416 kvm. som tilsammen er flot integreret, som en helhed. Fra grunden er der ca. 700 meter til den velkendte, gode badestrand og tæt på indkøbsmuligheder.

Nøgletal
Sagsnummer : 209947
Kontantpris : 1.695.000 kr.
Udbetaling : 1.695.000 kr.
Ejerudgift : 2.598 kr.
Boligareal : 100 m2
Grundareal : 1416 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 2005
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.695.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *