Strandvejen 13, 4872 Idestrup

Egen strand.....

Beskrivelse

En usædvanlig herlig ejendom med ultimativ beliggenhed. Højt og i 1.række direkte til Østersøen.
Mulighed for Flexbolig!

Holder du af stilhed, uspoleret natur, udsigt til smukke solnedgange og glitrende lys, når solen spejler sig i havets små bølger, så er denne plet det fuldkomne sted – hvor naturen danner rammen om din hverdag.

Ejendommen er beliggende direkte til Ulslev strand med panoramaudsigt over Østersøen.

Ejendommen er oprindelig opført i 1900. Det bebyggede areal er på 241 kvm., heraf findes 38 kvm. indbygget udhus. Den oprindelige bolig er idag en gæsteafdeling med badeværelse, soveværelse, grovkøkken med viktualierum og skøn barstue med fantastisk stemning. Alt sammen i autentisk stil.

I den gamle lade har tidligere ejer i 1987 opført hovedhuset, som rummer TV-stue med flot og dominerende pejs med indsats, som af arkitekten skal efterligne en rygeovn. Dejligt udsigtssoveværelse med udgang til den parklignende grund. Badeværelse med bl.a. hjørnebadekar og ejendommens helt fantastiske rum: køkken/alrummet, som ligger højt grundet maksimal udnyttelse af udsigten. Her findes spiseplads, dejlig opholdsafdeling, smuk dekorativ gammel kamin, flot almuekøkken med gaskomfur samt vinduer fra gulv til loft med den skønneste udsigt. Alt er holdt i moderne og flot bondestil med de oprindelige bjælker, lofter til kip og bondehusvinduer.

Ydermere findes hobbyrum, redskabsrum og stor dobbelt carport.

8.815 kvm. højt hævet grund med pryd have. Smukke hybenbuske, velanlagt køkkenhave med alverdens krydderurter. Frugttræer, skøn pavillion, hyggelige solkroge samt en stor sydlandskinspireret fliseterrasse/gårdhave – et oplagt sted til at nyde morgen- og eftermiddagskaffen.
Ved skrænten – ned til stranden – finder man en udsigtsbænk, hvorfra områdets kulisser – som hovedsageligt består af fredfyldt natur – kan nydes helt til solen går ned.

Området præges af en forunderlig sommerhusstemning året rundt. Samtlige boliger i området er af forskellig charmerende karakter, hvilket giver et alsidigt indtryk, når man begiver sig rundt.

Ulslev strand ligger 10 km. fra Nykøbing F., hvilket gør området eftertragtet, da afvekslingen mellem en travl hverdag til naturfyldte omgivelser, kan nås indenfor kort tid.

Nøgletal
Sagsnummer : 109915
Kontantpris : 5.500.000 kr.
Udbetaling : 5.500.000 kr.
Ejerudgift : 2.217 kr.
Boligareal : 203 m2
Grundareal : 8815 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 1900
Energimærke : G
Villa Til salg
Pris: 5.500.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *