Falkevej 30, 4872 Idestrup

Skøn plet i dejlige omgivelser..

Beskrivelse

Vidunderlig plet – solrig, smuk beplantet og særdeles indbydende. Bedste håndværksmæssig kvalitet!

I rolige omgivelser ca. 400 meter til Elkenøre Strand ligger dette dejlige, højloftet og charmerende sommerhus, på en virkelig skøn grund. Grunden er omkredset af høje og mellemhøje grantræer, desuden findes vinranker som loft ved overdækket terrasse, flotte blomster og buske, hyggekroge, udendørspejs, små terrasser og krukker med skønne blomster.

Alt er lyst, enkelt og utrolig indbydende. Rigtig sommerhusstemning. Sommerhuset er af tidligere ejere blevet benyttet som helårsbolig. Det rummer god entre/bryggers med vaskesøjle, bord- og skabsplads. Tidløst flisebadeværelse med toilet, vaskearrangement og brusekabine. Et stort soveværelse ( kan evt. opdeles) med god skabsplads, et værelse med køjesenge og ekstra enkeltseng, et virkelig dejligt køkken/alrum med gode lysindfald og brændeovn til hyggelige stunder. Opholdsstue med udgang til delvist overdækket træterrasse og adgang til dejlig udestue, til de lidt kølige sommeraftener.

På grunden findes ydermere gæsteanneks med ekstra sovepladser, carport med udhus i forlængelse samt værksted på 12 kvm., der let vil kunnne indrettes til yderligere et gæsteanneks.

Sælgerne har udlejet sommerhuset og har en gæstebog liggende, som er fyldt med rosende kommentarer omkring sommerhuset. Her er blot medtaget et udpluk:

“Vi har nu for 11. gang holdt sommerferie på Marielyst og har set mange sommerhuse. Dog er jeres hus indtil videre det smukkeste som vi har boet i.”
“Vi har tilbragt 2 fantastiske uger i jeres virkeligt vidunderlige hus. Det er i særklasse det smukkeste sommerhus som vi indtil videre har haft.”
“Vi har allerede for 2. gang været i dette vidunderlige hus. Vi elsker vinterhaven – der kan man om aftenen så pragtfuldt sidde og spille spil.”
“For 1. gang – efter utallige Marielystferier – kom vi til et så velplejet og med kærlighed helt ned i detaljen indrettet hus. Det gør ferie til en fornøjelse og virker afstressende. Vi kommer igen.”
“Det er sjældent at man på ferier er 100% tilfreds. Denne sommerhusgrund og -huset med terrasse og vinterhave er simpelthen fantastisk. Vi kommer gerne igen.”

Nøgletal
Sagsnummer : 209894
Kontantpris : 1.245.000 kr.
Udbetaling : 1.245.000 kr.
Ejerudgift : 1.487 kr.
Boligareal : 87 m2
Grundareal : 1200 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 1978
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.245.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *