Skovduevejen 22, 4872 Idestrup

1.række til diget

Beskrivelse

1. række til diget og Danmarks bedste badestrand!

Nyd stemningen på én af de skønne terrasser, lyt til fuglekvidr og havets brusen eller bare nyd stilheden, som dette område ved Elkenøre Strand er kendt for. På denne suværene plet, ligger dette totalt istandsatte træsommerhus, som fremtræder særdeles indbydende og charmerende. Et super dejlig sommerhus med sort facade og hvide vinduer.

Sælgerne har moderniseret sommerhuset i naturlige materialer og bl.a. opført en skøn træterrasse i forhøjet niveau, hvor diget og havet kan nydes.
Et fritidshus på 69 m2 boligareal i hovedhuset, som er opført i 1957. Hertil kommer et godt og hyggeligt anneks på 10 m2 hvor der er gæsteværelse. Ydermere et udhus og en carport, som tilsammen danner en herlig og charmerende helhed. Dejlige terrasser mellem husene og en skøn plæne, som samler det hele. Grunden er på 886 m2.
Hovedhuset indeholder klinkebelagt opholdsstue med brændeovn og spiseafdeling i forlængelse af et godt, åbnet køkken for enden af rummet. Fra stuen findes udgang til delvist overdækket fliseterrasser. Endvidere flot tidløst flisebadeværelse og to soveværelser.
Opvarmning sker via elvarme, brændeovn og varmepumpe i stuen, som kan styres via mobiltelefonen.
Ejendommen ligger ca. 3,5 km fra det attraktive Marielyst Torv som bl.a. byder på restauranter, cafeer, butikker og adskillige indkøbsmuligheder.
Der foreligger udlejningsaftale for sæsonen 2018, som skal respekteres af køber. Huset er dog blokeret for lejere fra 1.oktober 2018 og fri for lejemål fra 1. november 2018.

Nøgletal
Sagsnummer : 209880
Kontantpris : 1.995.000 kr.
Udbetaling : 1.995.000 kr.
Ejerudgift : 2.012 kr.
Boligareal : 79 m2
Grundareal : 886 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1957
Fritidsbolig Til salg
Pris: 1.995.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *