Bøtølundvej 41, 4873 Væggerløse

Ferieby med stor legeplads og naturområder

Beskrivelse

Arkitekttegnet og istandsat fritidsbolig/ejerlejlighed i Marielyst Ferieby med uanede muligheder for både børn og voksne.

Området har en central beliggenhed kun 4 km. fra Marielyst Torv og lige ned til Danmarks bedste badestrand. Husene ligger i naturskønne omgivelser med mange forskellige træsorter og et rigt dyreliv. Husene er bygget i træ og beliggende midt i en plantage, med respekt for den omkringliggende natur.
Har findes mange faciliteter så som tennisbane, vollybane, stor legeplads, boldbane, 2 vaskerier mv. og gratis parkering.

Ferieboligen, som overtages i fuldt renoveret stand, indeholder: Åben entre med skabsplads, to gode soveværelser med skabe, stort flisebadeværelse med bruseniche, toilet og vaskearrangement samt dejligt åbent spisekøkken med opholdsstue i forlængelse. Rummet er dejlig lyst med brændeovn, der indbyder til hyggelige stunder samt udgang til overdækket fliseterrasse, hvor man rigtig kan nyde aftensolen. Fra køkkenet findes udgang til dejlig flisebelagt morgenterrasse.

Generelt for ejendommen er hvidmalet trælofter og vægge, flotte trægulve og et let møblement der medfølger i handlen.

Udlejningsaftale forefindes med Sol & Strand. Lejeindtægt 2018 ca. kr. 40.000,00 + forbrug.

Nøgletal
Sagsnummer : M209190
Kontantpris : 999.000 kr.
Udbetaling : 999.000 kr.
Ejerudgift : 1.373 kr.
Boligareal : 70 m2
Antal plan : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1990
Fritidsbolig Til salg
Pris: 999.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud