Egestien 6, 4873 Væggerløse

Luksus-sommerhus 1.række til diget

Beskrivelse

1. række til vandet i Marielyst. Eksklusiv ejendom både arkitektonisk og beliggenhedsmæssigt.

Kun 5 minutters gang fra Marielyst Torv ligger dette sjældent udbudte luksusfritidshus, hvor man fra 1.salen har panoramaudsigt over Østersøen. Her er rammerne for en afslappende ferie i naturskønne omgivelser.

Ejendommen ligger højt på en 3.083 kvm. unik grund med direkte adgang til Danmarks bedste badestrand. Haven er anlagt af havearkitekt Jørgen Holm og her er mange læ- og hyggekroge, som virkelig indbyder til udendørsliv. Der er mulighed for frastykning af grund på ca. 1.200 kvm. i første række.

Sommerhuset er opført som et helårshus i vedligeholdelsesfrie, rustikke og gedigne materialer, så som italienske klinker i badeværelserne. Huset fremstår med lyse sommerlige farver og fantastiske lysindfald, som alt sammen giver en indbydende og skøn atmæsfære.

Huset indeholder: stor åben entre med god trappe til 1.salen. Bryggers med oliefyr og vaskearrangement. 3 gode soveværelser samt gæsteværelse, som både kan fungere som soveværelse og ekstra stue – alle værelser er belagt med fyrretræsplanker. 2 sydlandskinspirrede, flotte og rummelige flisebadeværelser, det ene med spa og det andet med sauna – begge med maritime fliser og gulvvarme.
Køkken og spisestue er i åben forbindelse, og danner det naturlige centrum i stueetagen. Køkkenet er moderne og funktionelt med bl.a lige linier, brede skuffer med optimal udnyttelse samt granitbordplade ved kogesektion. Spiseafdelingen har brændeovn, fjernsynsinstallation og forbinder helt naturligt ude med inde via glaskarnappen mod diget og glasdøren ud til den overdækkede fliseterrasse med udepejs.

På 1.salen findes bl.a. lys opholdsstue med glasdør ud til lækker tagterrasse, hvor man overalt har den smukke udsigt over Østersøen.

Huset har mange gode og gennemtænkte detaljer bl.a. i form af ovenlys-spots i køkkenet, udendørs bruser – hvor man efter svømmeturen i Østersøen lige kan skylle sig, udendørskøkken samt en muret udendørspejs. Der er IHC-anlæg med lyssænkning og alarm samt gulvvarme via oliefyr under alle klinkegulve.

Her findes også dobbelt garage og værksted, alt i samme stil som huset.

Nøgletal
Sagsnummer : 209750
Kontantpris : 6.500.000 kr.
Udbetaling : 6.500.000 kr.
Ejerudgift : 5.024 kr.
Boligareal : 164 m2
Grundareal : 3083 m2
Antal rum : 6
Byggeår : 2001
Fritidsbolig Til salg
Pris: 6.500.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *