Bøtøvej 19, 4873 Væggerløse

Liebhaveri i 3.række fra badestranden

Beskrivelse

247 kwm. stemningsfyldt liebhaversommerhus tegnet af arkitekt Vesterkjær – unikt og meget velbeliggende. Ca. 300 meter fra Marielyst Torv og i 3. række fra Danmarks bedste badestrand.

Sommerhuset ligger tilbagetrukket på en 2.612 kvm. fantastisk flot og kuperet naturgrund, omkredset af bøgehæk og træhegn. Inde bagved ligger 193 kvm. hovedhus og 54 kvm. gæstebolig forbundet med stor, fælles terrasse, hvilken bygninger hænger rigtig godt sammen med det smukke bakkede naturlandskab, som grunden byder på.

Hovedhuset fremtræder i fuldkommen herlig og klassisk stil – helårsanvendeligt – med højloftede rum, forstue og spisestue. Huset er opført i 1994 og nuværende ejer har succesfuldt tilbygget en fløj med skøn klinkebelagt forstue og særdeles dejlig opholdsstue med pejs. I huset finder man derudover veldisponeret køkken/alrum, spisestue med plads til hele familien, tre gode soveværelser, to tidløse marmor-flisebadeværelser og et stort, lækkert bryggers. Gulvvarme i alle klinkegulve, høj kvalitet og plads. Stuerne og køkken/alrummet ligger med udsigt til den helt igennem fantastiske grund, som prydes med lyng, græs og fyrretræer i et kuperet terræn. Fuglekvidre, små legende egern og rådyr, er blot noget af dyrelivet, der enten kan nydes fra træterrassen eller i fællesrummene.

Gæsteboligen er opført i 1935 og rummer: Tre gode soveværelser, et stort flisebadeværelse med udgang og en lys forstue med store glaspartier mod terrassen.

En herlig ejendom med særdeles god stemning, dejlige lysindfald og god plads til både familie og overnattende gæster. Man føler sig virkelig godt tilpas og kan mærke husets gæstfrie atmosfære.

Nøgletal
Sagsnummer : 209701
Kontantpris : 2.999.000 kr.
Udbetaling : 2.999.000 kr.
Ejerudgift : 5.475 kr.
Boligareal : 247 m2
Grundareal : 2612 m2
Antal rum : 14
Byggeår : 1994
Fritidsbolig Til salg
Pris: 2.999.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *