Løjtoftevej 281, 4900 Nakskov

Liebhaveri for den kræsne køber

Beskrivelse

Én af Nakskov by´s flotteste palævillaer, tegnet af den anerkendte arkitekt A. Ørnsholdt i 1931 (1887-1978), hvor denne arkitekt netop satte sit præg på nyklassicismen.

Villaen blev opført for købmand C.A. Hansen og fremtræder idag langt ud over det sædvanlige, hvor al modernisering er foretaget i respekt for bevarelse af de originale dimensioner og bevarelse af atmosfæren i villaen. Super kvalitet, dyre valg, lækre materialer, højt til loftet og smukke omgivelser, gør det til en helt usædvanlig villa.
Indenfor de seneste år (2008-2015) er der etableret 2 flotte og herskabelige flisebadeværelser, jordvarmeanlæg og termovinduer- og døre i hele ejendommen.
266 kvm. smagfuldt boligareal + 57 kvm. isoleret dobbeltgarage med automatiske porte og loftrum samt 18 kvm. udhus fordelt på 3 rum. Her er plads til en meget stor familie.

Ejendommen er i 3-plan – stueplan, 1.sal, 2.sal og fuld kælder. Generelt for ejendommen er palæruder og døre, pudsede stukaturlofter og flotte plankegulve.

Stueplan rummer: Overdådig hall med muret pejs og svingtrappe til 1.sal samt trappe til kælder. Flisebadeværelse (2015) med bl.a. spabad i ægte herskabsstil. Skønt U-køkken i almuestil med spiseplads i skøn glaskarnap med fantastisk udsigt ud over den parklignende grund. Spisestue og opholdsstue én suite adskilt af franske døre. Fra stuerne findes to udgange til syd/vestvendt terrasser i niveau, hvor familien stresser af og nyder de naturskønne omgivelser.
1.salen rummer 4 soveværelser med hver deres størrelser og smagfulde stemninger samt et flisebadeværelse med brus.
2.sal rummer 2 charmerende loftsrum i hver sin størrelse.
Kælderen, som er delvist renoveret i 2014-2015 med opvarmet klinkegulve og flere skabsarrangementer, rummer: Stort all-rum, godt bryggers, to skabsrum, fyrrum samt et trænings- og/eller hobbyrum.

Der er udarbejdet særdeles flot tilstandsrapport og energimærkning.

Hele herligheden er omgivet af skov og marker og ikke mindst den parklignende have, som i særdeleshed nydes af ejerne, som bl.a. har etableret et lille sødt fiskebassin samt en skøn, lille brostensterrasse hvor udsigt til kornmarker, skov, vindmøller og solnedgangen nydes i al fred- og fordragelighed.

Nøgletal
Sagsnummer : 109657
Kontantpris : 3.750.000 kr.
Udbetaling : 3.750.000 kr.
Ejerudgift : 3.323 kr.
Boligareal : 266 m2
Grundareal : 2756 m2
Antal plan : 3
Antal rum : 8
Byggeår : 1931
Kælderareal : 117 m2
Energimærke : C
Villa Til salg
Pris: 3.750.000 kr.
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Giv bud
Vi sælger på baggrund af…
En velbeliggende forretning
Alle uddannede ejendomsmæglere
Stort lokalkendskab og kundekreds
Bestil en salgsvurdering nu!

Dit navn *

Dit telefonnummer *

Din e-mail

Adresse på ejendom der skal sælges*

captcha  Indtast koden i nedenstående felt *